Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag 2021 heeft de Tafel van Weesp dit jaar een inzamelingsactie gehouden voor de Voedselbank.

Het thema van Internationale Vrouwendag was dit jaar het thema Invloed met impact. Door corona was dat dit jaar niet mogelijk en iets fysieks te organiseren en heeft de Tafel gezocht naar een alternatief om een bijdrage te leveren aan de Weesper gemeenschap.

In Weesp doen circa 65 gezinnen en alleenstaanden een beroep op de voedselbank. De Tafel van Weesp heeft onder haar Tafeldames een inzamelingsactie gehouden. Van het bedrag dat hiermee is opgehaald is zijn, in overleg met de organisatie van de Voedselbank, diverse verzorgingsproducten aangeschaft waarvan vooral de moeders en dochters, maar ook de rest van het gezin kunnen genieten. De tassen zijn op donderdag 4 maart jl. ingeleverd en in aanwezigheid van ons bestuurslid Astrid Heijstee uitgereikt.

Eerdere edities

Ieder jaar organiseren we met Internationale Vrouwendag iets speciaals. Dat doen we al vanaf 2015. Bekijk hieronder wat er voorgaande jaren op het programma stond.

2020

2019

2018

2017

2016

2015

Proef de sfeer

Eén keer per maand, op iedere tweede maandag van de maand, komen we bij elkaar in Restaurant Aaltje te Weesp. Soms hebben we speciale evenementen en doen we samen leuke dingen. Kijk maar!