Het is leuk en nuttig om langdurige en krachtige relaties op te bouwen. Wij als vrouwen kunnen dat als geen ander: we zorgen dat het gezin gelukkig is, we regelen de cadeaus, we sturen een (e)card als iemand jarig is en hebben zorg en aandacht voor het welzijn van de ander.

Maar hoe staat het met zakelijk netwerken? Dat vinden we een stuk lastiger. Vreemd, terwijl we juist zulke goede netwerkers zijn. De sfeer in een vrouwennetwerk is vaak vertrouwelijk, veilig en vrouwen voelen zich herkend in een dergelijke omgeving. In een vrouwennetwerk kun je leren netwerken, als je er niet nog zo bedreven in bent. Je kunt daarnaast in een netwerk je relaties volledig benutten, informele gesprekken voeren en nieuwe contacten opdoen.

De Tafel van Weesp heeft een vrouwennetwerk in Weesp opgericht om vrouwen met ambities met elkaar te verbinden. We willen elkaar adviseren en een inspiratie zijn voor elkaar. Het mooiste is als uit de eigen gelederen herkenbare verhalen worden verteld over thema’s waar we tegenaan lopen. Maar uiteraard zijn ook spreeksters van buiten welkom die inspirerend kunnen vertellen over een thema dat ons bezighoudt. Daarnaast vindt er onderling een interessante uitwisseling plaats van (werk)ervaring en kennis.

Het netwerk kan je helpen bij je eigen loopbaan carrière, het scherp krijgen van je ambities en/of bij het verbreden van je kennis. In een gemoedelijke ambiance komen we tien keer per jaar bij elkaar op de 2e maandag van de maand.