Ons bestuur

Proef de sfeer

Eén keer per maand, op iedere tweede maandag van de maand, komen we bij elkaar in Restaurant Aaltje te Weesp. Soms hebben we speciale evenementen en doen we samen leuke dingen. Kijk maar!

sluit je aan bij ons netwerk!

Woon of werk je in Weesp en vind je het leuk om in contact te komen met gelijkgestemden? Kom je ervaringen met ons uitwisselen en sluit je aan.

Een krachtig regionaal netwerk

Met al meer dan 75 vrouwelijke professionals uit verschillende branches hebben we een krachtig netwerk om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Maandelijkse bijeenkomsten

Iedere maand hebben we een Tafelavond of een activiteit. Niet verplicht, wel leuk. Laat je verrassen door een inspirerend verhaal van één van onze eigen tafeldames of door een spreekster van buitenaf. De onderwerpen zijn zeer gevarieerd. 

Ook virtueel contact en hulp

Via deze website kun je via een afgesloten gedeelte virtueel in contact komen met andere leden. We houden je bovendien regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen via e-mail.

Veelgestelde vragen

Moet ik betalen voor de Tafel van Weesp?

We vragen een bijdrage van € 50,- per jaar. Daarmee financieren we activiteiten, spreeksters en administratie zoals bijvoorbeeld de website. De kosten van eten en drinken tijdens een bijeenkomst zijn voor eigen rekening.

Kom ik in aanmerking om lid te worden?

Alle vrouwelijke professionals die wonen of werken in Weesp zijn welkom, we proberen wel een goede balans in ons netwerk te houden qua sector en werkveld. Het kan zijn dat we je op basis van je beroep soms even in de wacht moeten zetten.

Hoe kan ik me aansluiten?

We gaan ervan uit dat je gemotiveerd bent, maar zijn wel nieuwsgierig naar je motivatie. Je kunt je daarom aanmelden via ons speciale aanmeldformulier, daarin vragen we je om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen en daarnaast een kleine motivatie te schrijven.

Kan ik eens vrijblijvend langskomen?

Je bent van harte welkom om eens kennis te komen maken. Laat het ons wel eerst even weten. Je ontvangt dan een uitnodiging voor onze eerstvolgende bijeenkomst.

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteit.